Viser søkeresultater 1 til 2 av 2
-
14-01-12, 02:58 #1
Advarsel mod Endokrinologisk Afsnit på Hillerød Hospital
Patienterne, herunder ældre, der lider af skjoldbruskkirtel-relaterede stofskiftesygdomme, bosat i Nordsjælland, Danmark, tillige deres pårørende....
....opfordres hermed til en øget agtpågivenhed, såfremt den syge bliver henvist til ambulant behandling eller indlæggelse på Endokrinologisk Afsnit, Hillerød Hospital, Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød.
Endokrinologisk Afsnit på Hillerød Hospital ledes aktuelt af Ledende overlæge Tomas Joen Jakobsen, Telefon: 4829 3928, E-mail: tojj@hih.regionh.dk samt Specialeansvarlig overlæge Ulrik Pedersen-Bjergaard, Telefon: 4829 4810, E-mail: ulpebj@hih.regionh.dk.
Det er vores kvalificeret formodning, at Endokrinologisk Afsnit, Hillerød Hospital, Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød besidder ikke tilstrækkelig ekspertise til vurdering, diagnose og vurdering af langtidseffekter af behandling eller ikke behandling på sygdom-område: skjoldbruskkirtel-relaterede stofskiftesygdomme.
Når man søger på faglige skrifter af den specialeansvarlig overlæge Ulrik Pedersen-Bjergaard, finder man udelukkende artikler vedr. diabetes. Ikke et ord har denne "specialeansvarlig" skrevet om skjoldbruskkirtel-relaterede stofskiftesygdomme, når man søger i de tilgængelige kilder.
Det er meget muligt, at ledelsen af Endokrinologisk Afsnit, Hillerød Hospital, Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød vil imødekomme kritikken med forsikringer om, at der findes andre læger med speciale i skjoldbruskkirtel-relaterede stofskiftesygdomme på Hillerød Hospitals Endokrinologiske Afsnit, men det er nu en gang sådan, at det er de ledende overlæger, der alle steder i sundhedsvæsenets alle systemer, egenrådigt bestemmer hvilke specialer fremmes, og hvilke specialer ignoreres på de afdelinger, de selv leder.
Det ser ikke ud til, at Endokrinologisk Afsnit, Hillerød Hospital, Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød er klar over, at når man betragter diabetes som værende dødelig sygdom såfremt den ikke behandles... gælder det også for skjoldbruskkirtel-relaterede stofskiftesygdomme!
Fejlvurderet, fejldiagnosticeret, fejlbehandlet, underbehandlet, ubehandlet hypothyreose (sygeligt lavt stofskifte) er i høj grad en dødelig sygdom! Man dør ganske vist ikke så hurtigt af fejlvurderet, fejldiagnosticeret, fejlbehandlet, underbehandlet eller ubehandlet hypothyreose, som man vil dø af diabetes behandlet på samme vilkår - men adskillige tusinder af syge af skjoldbruskkirtel-relaterede stofskiftesygdomme ville klart foretrække at forlade denne jammerdal hurtigere på diabetes-manér, end at være overladt til en langsom død over mange år, langtrukken af de danske diabetes-forelskede endokrinologers manglende indsigt, manglende viden om og manglende forståelse af de skjoldbruskkirtel-relaterede stofskiftesygdomme.
Hjertesygdom er en af følgesygdomme til fejlvurderet, fejldiagnosticeret, fejlbehandlet, underbehandlet, ubehandlet hypothyreose (sygeligt lavt stofskifte).
I og med at langt flere kvinder end mænd rammes af hypothyreose (sygeligt lavt stofskifte) - bliver det også flest kvinder, der pådrages bl.a. sekundær til hypothyreose hjertesygdom, når deres skjoldbruskkirtel-relateret stofskiftesygdom ignoreres af danske endokrinologer, herunder lægestaben på Endokrinologisk Afsnit, Hillerød Hospital, Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød.
Er du en kvinde der har udviklet en skjoldbruskkirtel-relateret stofskiftesygdom som følge af jodmangel eller graviditet, eller er du en ældre kvinde, der trods behandling med Eltroxin bliver værre, specielt under og efter overgangsalderen - vær opmærksom på, at på Endokrinologisk Afsnit, Hillerød Hospital, Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød er der kun ringe hjælp at hente, da afdelingen er hovedsageligt tilrettet behandlingen af diabetes. Hillerød Hospital er ikke stedet for behandling af sygdomme i thyreoidea, uanset hvad de ansvarlige ellers selv påstår. Hvis ikke Bitten døde d. 28. december sidste år, kunne I spørge hende....
Om den direkte anledning til denne advarsel kan læses i Kvinde på 75 år som græd fordi de havde ændret eltroxin.
Om hjertesygdom som følge af stofskiftesygdom bl.a.:
Hypothyreose og hjertesykdom
Thyroid Problems Increase Risk of Heart Disease and Death
Hypothyroidism in coronary heart disease and its relation to selected risk factors
Epidemiological study of hypothyroidism as cardiovascular risk in population
Subclinical thyroid dysfunction as a risk factor for cardiovascular disease
Subclinical hypothyroidism and the risk of heart failure, other cardiovascular events, and death
And counting....
Alene en beskeden søgning på http://scholar.google.com med søgeord Hypothyroidism heart diseases skaffer os over 47.500 hits i verdens medicinske databaser!
Hvor svært kan det være?! Hillerød Hospital?!
Hvorfor har I gjort Bittens hypothyreose værre, ved at tage hende af medicinen 4 måneder inden hun døde?
Hvorfor måtte Bitten ikke få Euthyrox i stedet for den reformulerede Eltroxin, som beskrevet i Nye hjælpestoffer i stofskiftemedicin giver patienter store gener samt i en række af artikler under fælles overskrift Skandale om stofskiftemedicin?
Hvorfor lod I Bitten dø i jeres varetægt?Hvis du har noen spørsmål knyttet til bruk av vårt forum - les OSS/FAQ.
-
14-01-12, 13:35 #2
Sv: Kvinde på 75 år som græd for de havde ændret eltroxin
Hvilke officielle rettigheder har vi som patienter i Danmark?
I den danske sundhedslov (Sundhedsloven) i "Afsnit III - Patienters retsstilling" under "Kapitel 5 Patienters medinddragelse i beslutninger - Informeret samtykke" står der følgende i § 16 (min fremhævning):
§ 16. Patienten har ret til at få information om sin helbredstilstand og om behandlingsmulighederne, herunder om risiko for komplikationer og bivirkninger.
Stk. 2. Patienten har ret til at frabede sig information efter stk. 1.
Stk. 3. Informationen skal gives løbende og give en forståelig fremstilling af sygdommen, undersøgelsen og den påtænkte behandling. Informationen skal gives på en hensynsfuld måde og være tilpasset modtagerens individuelle forudsætninger med hensyn til alder, modenhed, erfaring m.v.
Stk. 4. Informationen skal omfatte oplysninger om relevante forebyggelses-, behandlings- og plejemuligheder, herunder oplysninger om andre, lægefagligt forsvarlige behandlingsmuligheder, samt oplysninger om konsekvenserne af, at der ingen behandling iværksættes. Informationen skal tillige omfatte oplysninger om mulige konsekvenser for behandlingsmuligheder, herunder om risiko for komplikationer og bivirkninger, hvis patienten frabeder sig videregivelse eller indhentning af helbredsoplysninger m.v. Informationen skal være mere omfattende, når behandlingen medfører nærliggende risiko for alvorlige komplikationer og bivirkninger.
Stk. 5. Skønnes patienten i øvrigt at være uvidende om forhold, der har betydning for patientens stillingtagen, jf. § 15, skal sundhedspersonen særligt oplyse herom, medmindre patienten har frabedt sig information, jf. stk. 2.
Stk. 6. Indenrigs- og sundhedsministeren fastsætter nærmere regler om informationens form og indhold.
Loven kan findes her: https://www.retsinformation.dk/forms...x?id=130455#K5
På Sundhed.dk, som Danske Regioner, Indenrigs- og Sundhedsministeriet og Kommunernes Landsforening står bag, står der bl.a. følgende:
Hvilken information har du ret til?
Du har krav på information om:
hvad fejler du?
hvilke behandlingsmuligheder er der?
hvilke komplikationer og bivirkninger er der ved undersøgelse og behandling?
hvilken forebyggelse og pleje kan du få?
hvilke konsekvenser det vil have, hvis ingen behandling gives
Bitten havde altså ret til informeret om, at hun kunne have fået Euthyrox i stedet!
Hvad mener det officielle Danmark om Eltroxin vs. Euthyrox?
På Netdoktor.dk står der følgende om mulige bivirkninger af Eltroxin (mine fremhævninger):
Mulige bivirkninger
Sjældne (0,01-0,1%)
Øget tryk i kraniet.
Med ukendt frekvens er set: irritabilitet, uro, rastløshed, rysten, søvnløshed, hovedpine, brystsmerter, hjerterytmeforstyrrelser, hjertebanken, forhøjet blodtryk, hjertesvigt, blodprop i hjertet, åndenød, rødme, hedeture, mavesmerter, kvalme, diarré, opkastning, øget svedtendens, hårtab, kraftesløshed, kramper, menstruationsforstyrrelser, nedsat evne til at få børn, træthed, temperaturstigning, vægttab, hudkløe og hududslæt.
En del af de rapporterede bivirkninger må formodes at skyldes overaktiv skjoldbruskkirtel og/eller overfølsomhed over for de anvendte hjælpestoffer i tabletten.
Disse bivirkninger forsvinder, når dosis nedsættes
Samme sted står der om mulige bivirkninger af Euthyrox (mine fremhævninger):
Mulige bivirkninger
Sjældne (0,01-0,1%)
Øget tryk i kraniet.
Der er sædvanligvis ingen bivirkninger. Hvis stofskiftet bliver for højt, er symptomerne diarré, hjertebanken, hovedpine, hedeture, rødme, irritabilitet, kramper, menstruationsforstyrrelser, søvnløshed, øget svedtendens, rysten, hudkløe, hududslæt samt vægttab.
En del af de rapporterede bivirkninger må formodes at skyldes overaktiv skjoldbruskkirtel og/eller overfølsomhed over for de anvendte hjælpestoffer i tabletten.
Disse bivirkninger forsvinder, når dosis nedsættes.
http://min.medicin.dk/Medicin/Praeparater/499
http://min.medicin.dk/Medicin/Praeparater/4846
Bittens rettigheder er altså blevet groft krænket, og selv indenfor det konventionelle sundhedssystems egen forståelsesramme, må det være tydeligt, at der er tale om et dybt alvorligt svigt - alene klager over officielt anerkendte bivirkninger udgør en sag i sig selv.
Skammeligt, skammeligt, skammeligt! Og dybt tragisk!
Lignende tråder
-
Overlæge Birte Nygaard fra Herlev Hospital
Av Anisa i forumet AdvarslerSvar: 26Siste melding: 08-06-16, 18:46 -
Time på Aker i Oslo - endokrinologisk avd.
Av rosaelefant i forumet Lavt stoffskifteSvar: 10Siste melding: 14-10-10, 13:34 -
Endokrinologisk senter på Aker danser for stofskiftesyke!
Av Anisa i forumet Forum: Litt musikkSvar: 0Siste melding: 26-05-10, 19:10 -
ACTIMEL - Advarsel
Av Anisa i forumet Helbred og kostholdSvar: 0Siste melding: 30-04-09, 13:13
Bokmerker